Hovedbanen Spiseri søker kjøkkenleder

Jonna Ek • des. 20, 2023

Hovedbanen har som målsetning å være en oase i hverdagen for folk flest. Hos oss er du alltid velkommen, enten du skal ta noe å drikke før toget går, spise middag før konsert, eller møte venner på lunsj.


Beliggenheten er så sentral den kan bli, rett ved siden av Norges mest trafikkerte dør som er hovedinngangen på Oslo S. Vi har mange forbipasserende, og forskjellige målgrupper besøker oss. Det har derfor vært viktig å skape et lunt og innbydende miljø, der man heller kan nyte av å følge med på storbypulsen utenfor, en å bli stresset av den.  

Hovedbanen Spiseri er en gastropub. Begrepet betyr opprinnelig «en pub som serverer mat». Baren er derfor ekstra viktig for oss. Vår daglig leder, Malin, har lang erfaring innen bar og brenner ekstra mye for øl. Vi anbefaler og veileder gjerne våre gjester til riktig smak, og har et ønske om å være en møteplass der gjester kommer innom og tar seg noe å drikke og en bit mat i baren, før de skal videre.

I 2024 tar vi enda et steg i utviklingen av restauranten, da vi erstatter vårt chambree separee med tre dartboards. Vi skaper altså en avdeling for spill, der man også kan ta seg noe å drikke. Dette ligger adskilt fra restauranten, og begge avdelinger vil enkelt kunne være åpne samtidig.

Nå ser vi etter en kjøkkenleder som ønsker å videreutvikle konseptet i kjøkkenet
Klikk videre for å lese mer om stillingen


Annonse Les mer om våre serveringssteder!
Share by: