Har du testet ut lunsjtilbudet på I Baren enda?

Jonna Ek • jan. 15, 2024

Oslobukta er nydelig sommer som vinter. Hos I Baren tennes peisene, og menyen er forandret etter sesongens råvarer.

Vi var så heldige å få besøk av Finansavisen, som hadde en meget hyggelig lunsj opplevelse.


Oppdatert Gastropub

"På innsiden av lokalet blir Long og Short møtt av en svært imøtekommende DJ skråstrek servitør, som han selv forteller at han er. Servitøren, ikledd hoodie, viser lunsjduoen inn, og sier de kan velge det bordet de selv har lyst til å sitte ved.


De går for et vindusbord. Utenfor har de utsikt til Munch-museet, Sørenga og Oslofjorden. Noen brannmenn øver tilsynelatende på isdykking utenfor."


Ingen dum forretningslunsj

"Lokalet er relativt stille denne tirsdagen. Men på et stort langbord sitter rundt 20 mennesker. Pene i tøyet. Åpenbart på forretningslunsj. På et annet bord sitter noen, kanskje turister, ikledd mariusgenser.


Etter drøyt 20 minutter blir lunsjrettene servert, mens solen skinner inn gjennom de store vinduene.

I anledning Bispevikas maritime tema valgte Short å bestille fish and chips, laget med ølpanert skrei, servert med fries, tartarsaus og salat. Fatet er fylt til randen med gode lukter, nærmest til den grad at det blir litt vanskelig å vite hvor man skal begynne.


– Kjøkkenet fører tilsynelatende en svært liberal dill-politikk, men fisken er ellers nydelig fritert, ikke tørr på innsiden, og pommes fritesen smaker gull."



Les hele anmeldelsen Reservere bord
Share by: