Aktuelt

Av Jonna Ek 08 Apr, 2024
Har du en drøm om å reise til Bologna for å oppleve det beste av Italias mat- og drikke kultur? Du trenger ikke å booke flybillett, det holder med en kort togtur til Lillestrøm! Søsknene Zanini startet i restaurantbransjen med drømmen om å virkelig sette Bolognas mat- og drikke kultur på kartet. I Lillestrøm åpnet den nya avdelingen i slutten av 2023 og den familiære følelsen er som kjent helt sentral i konseptet. Alle resepter er samlet inn fra familie, venner og ansatte, vi har tatt en prat med Anca, som er daglig leder på restauranten for å finne ut av hvordan oppstarten har vært så langt. Hei Anca, gratulerer med åpning! Hvordan har de første månedene vært ? - Hei, tusen takk! Det har vært kjempespennende å få være med på åpningen av en helt ny avdeling, og spesielt siden dette er første gang vi åpner Mamma Pizza i en helt ny by. Det er rørende å se hvor godt vi har blitt tatt imot av byen, naboer og samarbeidspartnere. Gjestene er varme, positive, og nysgjerrige på oss. Vi er veldig glade for å bli en del av familien! Hva er din favorittrett på menyen? - Det er vanskelig, fordi det er så mye godt! Hvis jeg skal velg en, må det være den klassiske retten fra Bologna; Cottoletta alla bolognese, den er uslåelig! Blant desserten er det enklere, vi har den beste Tortinoen i verden! Jeg bare elsker den, varm sjokoladekake med flytende kjerne sammen med ekte italiensk iskrem = Himmelriket! Jeg kan spise den desserten til frukost, lunsj og middag! Hva skjer hos dere fremover, er det noe vi ikke kan gå glipp av? - Ja, det er alltid mye som skjer hos oss: Hver tirsdag er de live jazz fra 18:00 til 22:00 Hver mandag tilbyr vi 10% avslag på alle pizzaer, i tillegg har vi lunsj tilbud mandag-fredag 11-15. Vi elsker å feire spesielle dager som valentines og mors dag, da skjemmer vi bort gjestene våres litt ekstra!
Av Jonna Ek 08 Apr, 2024
Den siste snøen har (forhåpentligvis) falt, påsken er over og nå går vi inn i den herligste tiden på året. Skal du arrangere sommerfest med venner eller kollegaer? Da er det høy tid å begynne å tenke på planlegging. Akershusgruppen driver 18 forskjellige serveringssteder i Oslo-området. Vi tok en prat med salgsleder Amy Steemers om planlegging og gjennomføring av sommerfest. - Hei Amy. Du har jo mye erfaring med planlegging og gjennomføring av fester, julebord, arrangement og ikke minst sommerfester; Når er det vanlig for bedrifter å arrangere sommerfest for sine ansatte? - Hei! De fleste bedrifter starter planlegging av sommerfester allerede i slutten av mars, med arrangementer som avholdes i mai og juni. Dette for å sikre plass og ha bookingen spikret da det fort kan bli fullbooket. Det er lurt å ha avklart lokale i tide hvis man har preferanser på beliggenhet. - Hva er viktig å tenke på når man skal planlegge sommerfest? - Når man planlegger en sommerfest, er det viktig å tenke på flere faktorer inkludert budsjett, antall gjester, valg av riktig sted for anledningen, underholdning, mat og drikke, samt eventuelle aktiviteter eller teambuilding-økter. Har man fått avklart dette med sin leder/kollegaer på forhand er det enklere å få skreddersydde tilbud som treffer, det sparer deg for masse tid! - Flere har spurt om man egentlig trenger å bruke et eventbyrå hvis man skal booke sommerfest eller arrangement i Akershusgruppen? -Nei, det er ikke nødvendig å bruke et eventbyrå for å booke sommerfest eller alle andre arrangementer hos oss i Akershusgruppen. Vi tilbyr skreddersydde løsninger og dedikert støtte fra meg og mine kollegaer for å hjelpe til med planleggingen av arrangementet, uavhengig av størrelsen på selskapet. Vi har også gode eksterne samarbeidspartnere når det kommer til lyd og lys, underholdning, aktiviteter og teambuildings aktiviteter. - Hvor lite eller stort kan selskapet være for å få hjelpe med planlegging av deg? - Vi er her for å hjelpe bedrifter og private grupper i alle størrelser med planleggingen av deres arrangementer. Enten det er et lite selskap på 20 personer eller større arrangement på 400, så kan vi tilpasse løsninger som passer dine behov og budsjett.  Trenger du hjelp med planlegging og gjennomføring av din neste samling med gjengen? Send en e-post til amy@akershusgruppen.no!
Av Jonna Ek 15 Feb, 2024
Bli med på Kulltden 29.februar 17:30, når de får besøk av Michael Liegenfeld for en uforglemmelig middag! Hans familieeide vingård ligger i vakre Donnerskirchen i Burgenland. Med rundt 85 % av vingårdsarealet, er hvitvinsvarianter hovedaktørene i området. Michael vil fortelle historien til familiebedriften og gi spennende anbefalinger til vår 4-retters meny for kvelden. Menyen for kvelden: - Biff tartar servert med sriracha-krem, urte-aioli, pepperrot og rødbeter. - Kveite med honningbakte gulrøtter, selleripuré og hvitløk- og dillkremssaus. - Grillet entrecôte med babyløk og béarnaise-saus. - Kokkens valg av 3 oster servert med surdeigsbrød og eplekompott
Av Jonna Ek 15 Jan, 2024
Oslobukta er nydelig sommer som vinter. Hos I Baren tennes peisene, og menyen er forandret etter sesongens råvarer. Vi var så heldige å få besøk av Finansavisen, som hadde en meget hyggelig lunsj opplevelse. Oppdatert Gastropub "På innsiden av lokalet blir Long og Short møtt av en svært imøtekommende DJ skråstrek servitør, som han selv forteller at han er. Servitøren, ikledd hoodie, viser lunsjduoen inn, og sier de kan velge det bordet de selv har lyst til å sitte ved. De går for et vindusbord. Utenfor har de utsikt til Munch-museet, Sørenga og Oslofjorden. Noen brannmenn øver tilsynelatende på isdykking utenfor." Ingen dum forretningslunsj "Lokalet er relativt stille denne tirsdagen. Men på et stort langbord sitter rundt 20 mennesker. Pene i tøyet. Åpenbart på forretningslunsj. På et annet bord sitter noen, kanskje turister, ikledd mariusgenser. Etter drøyt 20 minutter blir lunsjrettene servert, mens solen skinner inn gjennom de store vinduene. I anledning Bispevikas maritime tema valgte Short å bestille fish and chips, laget med ølpanert skrei, servert med fries, tartarsaus og salat. Fatet er fylt til randen med gode lukter, nærmest til den grad at det blir litt vanskelig å vite hvor man skal begynne. – Kjøkkenet fører tilsynelatende en svært liberal dill-politikk, men fisken er ellers nydelig fritert, ikke tørr på innsiden, og pommes fritesen smaker gull."
Restaurant patio facing the Oslo city center
Av Jonna Ek 20 Dec, 2023
Hovedbanen har som målsetning å være en oase i hverdagen for folk flest. Hos oss er du alltid velkommen, enten du skal ta noe å drikke før toget går, spise middag før konsert, eller møte venner på lunsj. Beliggenheten er så sentral den kan bli, rett ved siden av Norges mest trafikkerte dør som er hovedinngangen på Oslo S. Vi har mange forbipasserende, og forskjellige målgrupper besøker oss. Det har derfor vært viktig å skape et lunt og innbydende miljø, der man heller kan nyte av å følge med på storbypulsen utenfor, en å bli stresset av den. Hovedbanen Spiseri er en gastropub. Begrepet betyr opprinnelig «en pub som serverer mat». Baren er derfor ekstra viktig for oss. Vår daglig leder, Malin, har lang erfaring innen bar og brenner ekstra mye for øl. Vi anbefaler og veileder gjerne våre gjester til riktig smak, og har et ønske om å være en møteplass der gjester kommer innom og tar seg noe å drikke og en bit mat i baren, før de skal videre. I 2024 tar vi enda et steg i utviklingen av restauranten, da vi erstatter vårt chambree separee med tre dartboards. Vi skaper altså en avdeling for spill, der man også kan ta seg noe å drikke. Dette ligger adskilt fra restauranten, og begge avdelinger vil enkelt kunne være åpne samtidig. Nå ser vi etter en kjøkkenleder som ønsker å videreutvikle konseptet i kjøkkenet Klikk videre for å lese mer om stillingen
Av Jonna Ek 02 Nov, 2023
Våre gavekort kan benyttes på alle Akershusgruppens serveringssteder og gir dine ansatte muligheten til å nyte kulinariske opplevelser og uforglemmelige stunder. Kontakt vår salgsleder Amy Steemer s for å bestille dine gavekort, levert direkte til din bedrifts adresse! 
Av Jonna Ek 26 Oct, 2023
Vår ekspertise inkluderer skreddersydde menyer, unike lokaler, underholdning og logistikk. Vi sørger for at hver detalj er ivaretatt, slik at du kan fokusere på å skape uforglemmelige øyeblikk med kollegaene dine.
Av Jonna Ek 26 Oct, 2023
Julebordsesongen nærmer seg, og vi passer på å sende en hyllest til alle hverdagshelter i restaurantbransjen!
26 Oct, 2023
Vi er stolte og glade for å dele at Hovedbanen Spiseri har mottatt en glitrende anmeldelse fra Nettavisen, med en solid terningkast 5!
Av Jonna Ek 22 Sep, 2023
Etter sommersesongen setter Hovedbanen Spiseri på Oslo S fokus på den koseligste sesongen på året, høsten.
Vis flere
Share by: